Καταδύσεις στα Ελληνικά νησιά

Οι διακοπές στα νησιά της Ελλάδας είναι βέβαιο ότι θα γεμίσουν με μαγευτικά τοπία, μέσα σε μια μαγευτική κουλτούρα. Και τι ξέρετε, τα Νησιά της Ελλάδας προσφέρουν μια υπέροχη απόδραση μέσω των πακέτων για καταδύσεις. Οι ιστότοποι κατάδυσης στην Ελλάδα παρέχουν δελεαστικές επιλογές για να ταιριάζουν με τα διάφορα επίπεδα πιστοποίησης καταδύσεων. Για να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε το πρόγραμμα κατάδυσης, βρείτε παρακάτω μερικά προτεινόμενα σημεία κατάδυσης που θα ταιριάζουν με τις προτιμήσεις σας για μια περιπέτεια κατάδυσης στην Ελλάδα.

  1. Εάν είστε έτοιμοι για καταδύσεις κοραλλιογενών υφάλων, Καταδυτικές τοποθεσίες στο Adiaviade της Σαντορίνης είναι γεμάτες ζωηρούς σχηματισμούς κοραλλιογενών υφάλων που κατοικούνται από σχολές γκρουπ, ερυθρά snappers, barracudas, χταπόδια, όστρακα και θαλάσσια ανεμώνες. Ένας άλλος καταδυτικός χώρος στη Σαντορίνη είναι ο Mansell Reef που βρίσκεται στην καρδιά της ανοιχτής θάλασσας. Εδώ θα μπορείτε να παρακολουθείτε προσεκτικά τη θαλάσσια ζωή καθώς και να απολαμβάνετε ρηχές και βαθιές καταδύσεις. Από την άλλη πλευρά, όμορφες και απομακρυσμένες τοποθεσίες ιδανικές για καταδύσεις μπορούν να βρεθούν στο Κοντόκαλι της Κέρκυρας, το οποίο φιλοξενεί μια ποικιλία από χέλια, γκρουπ και αστερίες στα παρθένα νερά της.
  2. Θέλετε να δείτε συναρπαστικά υποβρύχια τοπία; Μια μοναδική καταδυτική εμπειρία μπορεί να βρεθεί στην Καλντέρα της Σαντορίνης με τους υποβρύχιες πετρώσεις που προέρχονται από ηφαιστειακή δραστηριότητα στην περιοχή. Μια άλλη επιλογή κατάδυσης στη Σαντορίνη είναι η Παλαιά Καμένη όπου μπορείτε να εντοπίσετε σχολές ψαριών που κατοικούν σε ηφαιστειακά βράχια.
  3. Επιλογές κατάδυσης ναυαγίων είναι διαθέσιμα στο ναυάγιο Vatera στη Λέσβο, όπου η εμπορική κατάδυση ναυαγίων είναι δημοφιλής. Εν τω μεταξύ βυθισμένος σε βάθος έως και 30 μέτρα είναι ένα άλλο ναυάγιο που βρέθηκε στο νησί του Πατρόκλου. Και οι δύο τοποθεσίες ναυαγίων μπορούν εύκολα να διεισδυθούν από ειδικούς δύτες, κάτι που πιθανότατα αποδίδεται στο εξαιρετικό προφίλ ορατότητας των γύρω υδάτων του.
  4. Κέντρα εκπαίδευσης καταδύσεων, καταστήματα και χειριστές. Οι παραλίες και τα ξενοδοχεία συνδέονται με πιστοποιημένους καταδυτικούς χειριστές PADI με τους οποίους μπορείτε να συμβουλευτείτε τις επιλογές ταξιδιού κατάδυσης. Το Mediterranean Dive Club προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες, ενώ καταδύσεις στα νερά της Σαντορίνης. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε σε εκπαιδευτικά μαθήματα PADI που προσφέρονται στο Aqua Divers Club που βρίσκεται ακριβώς κοντά στο Calypso Hotel στην Αθήνα. Εν τω μεταξύ, το Seven Islands Dive Center στην Κέρκυρα προσφέρει επίσης άριστη εξυπηρέτηση και καταλύματα για άτομα που κάνουν διακοπές κατάδυσης.
  5. Προετοιμαστείτε για καταδύσεις στην Ελλάδα διακοπές με έναν ρυθμιστή χταποδιών Aeris A1 που σίγουρα θα είναι χρήσιμος για τις ανάγκες αέρα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ή κατά τη διάρκεια μιας ελεύθερης ροής. Το γρανάζι [http://www.scubasuppliers.com] διαθέτει ένα κατοχυρωμένο ορθοδοντικό επιστόμιο για βέλτιστη άνεση και ασφάλεια κατά την κατάδυση σε ανοιχτό κύκλωμα. Αν σκοπεύετε να παρακολουθήσετε τα παιδιά σας για ένα σαββατοκύριακο διασκέδασης με αναπνευστήρα, μπορείτε επίσης να επενδύσετε σε ένα H2Odyssey Snorkel Vest που πωλείται τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *