Μαλδίβες – Το καλύτερο μέρος για καταδύσεις

Οι Μαλδίβες είναι ένας ονειρεμένος προορισμός διακοπών με πολλά κορυφαία αξιοθέατα. Με τις γοητευτικές αμμώδεις παραλίες και τις παρθένες λιμνοθάλασσες, οι Μαλδίβες είναι γνωστό ότι πνίγουν πολλούς ταξιδιώτες στην απίστευτη ομορφιά της! Υψηλοί φοίνικες που περιβάλλουν τις παραλίες, έντονοι κοραλλιογενείς ύφαλοι που στολίζουν τις καθαρές λιμνοθάλασσες και τα περισσότερα εκπληκτικά θέρετρα ολοκληρώνουν την υπέροχη εικόνα!

Κάθε νησί των Μαλδίβων είναι ένα θέρετρο διακοπών από μόνο του και είναι αφιερωμένο να κάνει τις διακοπές σας στις Μαλδίβες κάτι εντυπωσιακό και αξέχαστο! Είναι λίγο περίεργο το γεγονός ότι οι πτήσεις προς Μαλδίβες είναι εξαιρετικά δημοφιλείς στους ταξιδιώτες αναψυχής σε όλο τον κόσμο και οι φτηνές πτήσεις προς Μαλδίβες είναι κάτι που προκαλεί σχεδόν φρενίτιδα στους παραθεριστές!

Κάθε νησί των Μαλδίβων είναι ευλογημένο με μια ρηχή και μεγάλη λιμνοθάλασσα και με λίγα από αυτά έχουν έναν οικιακό ύφαλο που προστατεύει τα νησιά από τα τεράστια κύματα που προέρχονται από τον ωκεανό. Οι ύφαλοι κάνουν το νερό γύρω από τα νησιά μια φυσική πισίνα με ποικίλα βάθη καθιστώντας το κατάλληλο για όλα τα είδη και τα επίπεδα των κολυμβητών. Τα ρηχά νερά είναι ιδανικά για οικογένειες με παιδιά. Ωστόσο, οι ύφαλοι είναι πολύ περισσότεροι από τους ουρανούς κολύμβησης, φιλοξενούν διάφορα είδη ζωντανών κοραλλιών και τροπικών ψαριών!

Σκηνή κατάδυσης των Μαλδίβες
Είτε θέλετε να κάνετε κολύμβηση με αναπνευστήρα είτε ελπίζετε να δείτε πιο προσεκτικά τη θαλάσσια ζωή με υποβρύχιες καταδύσεις, τα θέρετρα των Μαλδίβων θα σας προσφέρουν όλες τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό. Εάν σας αρέσει να είστε λίγο τολμηρός ή τυχοδιώκτης, οι ευκαιρίες είναι απλά ένα άλμα μακριά από τα θέρετρα σας! Βυθιστείτε στα νερά για να γνωρίσετε τον ορίζοντα της θάλασσας και να εξερευνήσετε την ομορφιά μιας ποικιλίας κοραλλιών και τη συντριπτική πανίδα που κοσμεί τον ύφαλο!

Πολλοί από τους καταδυτικούς χώρους του νησιωτικού έθνους μπορούν να εξερευνηθούν από τα ίδια τα θέρετρα ή μέσω καταδυτικών σαφάρι. Οι περισσότεροι από τους καταδυτικούς χώρους στη χώρα είναι πιο πιθανό να βρεθούν στους ρηχούς υφάλους γύρω από τα νησιά. Ωστόσο, μερικά καλύτερα σημεία κατάδυσης βρίσκονται στο πλήθος των καναλιών που δημιουργούνται από τους εξαιρετικούς οικολογικούς σχηματισμούς των Μαλδίβες.

Τι κάνει τις Μαλδίβες πιθανώς τον καλύτερο καταδυτικό παράδεισο στον κόσμο;
Πολλοί πιστεύουν ότι οι Μαλδίβες είναι ίσως το καλύτερο καταδυτικό σημείο σε όλο τον κόσμο, και θα είναι πραγματικά κάτι που έρχεται σε αντίθεση με αυτήν την πεποίθηση! Η μαγευτική υποβρύχια ζωή είναι ο μεγαλύτερος λόγος που τα εισιτήρια σε φτηνές πτήσεις προς Μαλδίβες πωλούνται σαν ζεστά κέικ. Οι ύφαλοι γεμίζουν με μια σειρά από είδη τροπικών ψαριών – ίσως περισσότερο από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο. Κάθε θέρετρο των Μαλδίβων είναι πλήρως εξοπλισμένο για να σας επιτρέπει να παίξετε τις φαντασιώσεις σας για καταδύσεις. Τα θέρετρα διαθέτουν κέντρα φαγητού μαζί με τακτικά προγράμματα εκδρομών κατάδυσης. Τα καταδυτικά κέντρα προσφέρουν μαθήματα που κυμαίνονται από διασκεδαστικές καταδύσεις έως ανοιχτή εκπαίδευση έως επαγγελματικές καταδύσεις. Ακόμη και νυχτερινή κατάδυση μπορεί να κανονιστεί για τους ταξιδιώτες υπό την καθοδήγηση ειδικών εκπαιδευτών κατάδυσης.

Με τις καταδύσεις να είναι η πιο σημαντική ψυχαγωγική δραστηριότητα που αναλαμβάνουν οι τουρίστες που επισκέπτονται τις Μαλδίβες, μια σειρά καταδυτικών χώρων έχουν χαρακτηριστεί ως προστατευόμενες. Κάθε ένας από τους ιστότοπους είναι ένα κορυφαίο καταδυτικό σημείο που έχει τη δυνατότητα να ξόρκι ακόμη και τους εκπαιδευτές καταδύσεων που τους επισκέπτονται καθημερινά! Πιάσε πτήσεις προς Μαλδίβες και ζήστε τα καλύτερα θαλάσσια ζωή!

Περίοδος κατάδυσης στις Μαλδίβες
Οι Μαλδίβες είναι ένας μεγάλος προορισμός καταδύσεων όλο το χρόνο, αλλά η περίοδος μεταξύ Νοεμβρίου έως Μαΐου θεωρείται η καλύτερη στιγμή για επιβεβαιωμένες αναχωρήσεις ζωντανών πτήσεων. Οι ταξιδιώτες που επιλέγουν να επισκεφθούν εκτός αυτής της περιόδου είναι λιγότερο πιθανό να προσγειωθούν με ημερομηνία αναχώρησης που ταιριάζει στο πρόγραμμά τους. Ωστόσο, όσοι αναζητούν φτηνές αεροπορικές εταιρείες προς Μαλδίβες κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής πρέπει να προγραμματίσουν νωρίς και να κάνουν κράτηση φτηνών εισιτηρίων στις αεροπορικές εταιρείες πολύ νωρίτερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *