Οδηγός αγοράς Bull Ropes – Κορυφαίες συμβουλές για αγορές Bull Rope

Ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε στην αγορά για το πρώτο σετ ταυρομαχιών ή ακόμα και αναζητώντας ένα ολοκαίνουργιο, υπάρχουν πολλά βασικά πράγματα που πρέπει να καταλάβετε. Τα παρακάτω είναι μερικοί βασικοί δείκτες που πρέπει να αναζητήσετε ενώ αναζητάτε το σωστό προϊόν ταύρου.

Διαλέξτε το σκέλος σας

Τα σχοινιά ταύρου έρχονται σε ποικιλίες είτε τριών κλώνων είτε ίσως τεσσάρων κλώνων με την πιο κρίσιμη διαφορά να είναι η αίσθηση μεταξύ των δύο διαφορετικών τύπων. Ένα τετράγωνο σκέλος αποτελείται από τέσσερα σκέλη συρματόσχοινων και διαθέτει μια πιο σφιχτή αίσθηση με μικρότερες κορυφογραμμές μεταξύ κάθε σκέλους.

Σαν σχοινί που είναι τριών κλώνων είναι λίγο πιο χαλαρό και έχει μόνο τρία νήματα που είναι στριμμένα μεταξύ τους. Όταν προχωράτε με το σχοινί σας, θα μάθετε πώς μπορείτε να αισθανθείτε και να παρατηρήσετε για να μάθετε ποιο λειτουργεί σωστά για εσάς.

Κεφαλίδα ή Heeler;

Ως νέα κεφαλίδα ένα καλό σχοινί στην αρχή θα είναι τα Mach III και τα Mach III Plus που κατασκευάζονται από την Fast Back. Αυτά τα συγκεκριμένα σχοινιά είναι μακρύτερα από τα περισσότερα σχοινιά κεφαλής, αλλά μπορεί να είναι πολύ χρήσιμα όταν πρέπει να προσεγγίσετε τα τιμόνια.

Επιπλέον, το Fast Back δεν έχει κυκλοφορήσει πολύ καιρό πριν ένα νέο σχοινί τεσσάρων κλώνων που είναι γνωστό ως το ένστικτο. Αυτό το σχοινί είναι ελαφρύ, λείο και πολύ γρήγορο. Ίσως θέλετε να σκεφτείτε ένα άλλο σχοινί γνωστό ως το Ultimate 4.

Σε περίπτωση που είστε Heeler, ίσως θελήσετε να πειραματιστείτε μεταξύ σχοινιών που είναι τριών κλώνων και τεσσάρων κλώνων. Το σχοινί Mach III μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κεφαλίδα ή σχοινί τακουνιού.

Ένα ακόμη δημοφιλές σχοινί για τους Heelers ονομάζεται Pink Patron. Η εντυπωσιακή σκιά του θα της επιτρέψει να παρατηρηθεί αρκετά καλά ώστε να μπορείτε να ακολουθήσετε τον βρόχο σας.

Η σωστή αίσθηση

Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε ένα σχοινί που σας ταιριάζει ακριβώς, σας κάνει πιο άνετα στις κινήσεις σας και θα σας κρατήσει κάτι περισσότερο από μια χούφτα βολές. Ένας σημαντικός παράγοντας που τα περισσότερα ropers αδυνατούν να λάβουν υπόψη τους όταν βρίσκονται στον ανταγωνισμό είναι ο καιρός.

Οι κρύες θερμοκρασίες και ο χιονισμένος ή ο βροχερός καιρός μπορούν να επηρεάσουν την απόδοση του σχοινιού σας καθώς και τον τρόπο που αισθάνεται. Το Fast Back Pink Patron και επίσης το Mach III είναι δύο πολύ καλά σχοινιά που μπορούν να αντέξουν σε κρύες θερμοκρασίες σαράντα βαθμών ή λιγότερο.

Σε περίπτωση που εκτελείτε το σχοινί σας σε εσωτερικούς χώρους κατά τη διάρκεια κρύου καιρού, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η υγρασία μπορεί να επηρεάσει το σχοινί σας με τέτοιο τρόπο ώστε τελικά να γίνει μαλακό και να έχει ένα κουρασμένο συναίσθημα σε αυτό.

Τα καλύτερα σχοινιά για χρήση το καλοκαίρι είναι τα Grabber, το Ultimate 4 και το ένστικτο, όλα αυτά τα σχοινιά κατασκευάζονται από τα Fast Back Ropes.

Τα σχοινιά είναι συνήθως το στήριγμα του οπλοστασίου αξεσουάρ ταύρων. Εδώ ευχόμαστε αυτές οι ιδέες να σας βοηθήσουν να βρείτε το σχοινί που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *