Πτυχές που πρέπει να προσέξετε όταν σχεδιάζετε το δικό σας κουκούλα

Τα κουκούλα είναι βασικά φούτερ με κουκούλα και διατίθενται σε μια τεράστια γκάμα στυλ, υλικών και χρωμάτων. Οι κουκούλες έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν κορδόνια περίσφιξης για προσαρμογή ώστε να ταιριάζει με τον χρήστη. Τα φούτερ μπορεί να είναι πουλόβερ ή να έχουν φερμουάρ. Είναι γενικά πολύ δημοφιλείς ακόμη και στους καλλιτέχνες και έχουν γίνει καθημερινή μόδα τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες. Ενώ μπορείτε να βρείτε έτοιμα hoodies για αγορά, είναι πλέον πολύ δυνατό να προσαρμόσετε το δικό σας hoodie ώστε να περιλαμβάνει εικόνες ή στιγμιότυπα που σας αρέσουν.

Όταν σχεδιάζετε το δικό σας hoodie, έχετε την ελευθερία να επιλέξετε τα πάντα, από χρώματα έως τα χαρακτηριστικά του, ώστε να καταλήξετε με ένα hoodie που εκφράζει την προσωπικότητά σας. Εδώ είναι μερικά από τα πράγματα που πρέπει να προσέξετε κατά τη δημιουργία του hoodie για να πάρετε κάτι που θα λατρέψετε να φοράτε.

Υλικό

Τα κουκούλα κατασκευάζονται συνήθως από δέρας και βαμβάκι, αλλά υπάρχουν τόσα πολλά άλλα υλικά από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Όταν επιλέγετε το υλικό σας, πρέπει να σκεφτείτε το εξωτερικό και το εσωτερικό υλικό για την κουκούλα σας. Οι πιο συνηθισμένοι συνδυασμοί είναι το βαμβάκι και η γούνα, το βαμβάκι και το δέρας, η γούνα και το δέρας μεταξύ άλλων. Αυτοί οι συνδυασμοί θα προσφέρουν φυσικά διαφορετικό πάχος και θα διατίθενται επίσης σε διαφορετικές τιμές.

Στυλ

Το στυλ του hoodie θα επηρεάσει σίγουρα το χρώμα, το σχήμα και το σχεδιασμό του hoodie. Μπορείτε να επιλέξετε ένα hoodie με τυπικό συμπαγές χρώμα, αν ψάχνετε για απλότητα ή μπορείτε να πάτε για καρό φούτερ με μοτίβα πούλι. Άλλα στυλ από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε περιλαμβάνουν ριγέ, αθλητικά και γραφικά που έχουν συνθήματα και εικόνες που θεωρείτε τα πιο ιδανικά για την προσωπικότητά σας.

Μέγεθος

Τα διαφορετικά μεγέθη σας δίνουν τη δυνατότητα να βρείτε το πιο κατάλληλο για το βάρος και το ύψος σας. Οι άνδρες και οι γυναίκες hoodies μπορεί να έχουν μέγεθος με παρόμοιο τρόπο, αλλά είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι αυτά που έχουν σχεδιαστεί για γυναίκες μπορεί να είναι μικρότερα, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι γυναίκες είναι μικροκαμωμένες σε μέγεθος σώματος. Όταν ψάχνετε να δημιουργήσετε το δικό σας hoodie, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τις μετρήσεις σας και γνωρίζετε καλά το μέγεθός σας. Δεν θέλετε να καταλήξετε σε ένα υπερβολικά μεγάλο hoodie ή ένα που είναι πολύ μικρό για το σώμα σας. Μπορεί επίσης να υπάρχει μέγεθος που διαφέρει από τον ένα κατασκευαστή στον άλλο, οπότε βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ακριβώς τι ψάχνετε, ώστε να μην καταλήξετε να προσαρμόσετε ένα hoodie που δεν θα φοράτε με αυτοπεποίθηση και άνεση.

Γραφικά

Εάν θέλετε να εκτυπώσετε γραφικά στο hoodie σας, βεβαιωθείτε για το ακριβές μέγεθος που θέλετε να εκτυπωθεί και για το ακριβές σημείο στο φούτερ που πρέπει να τοποθετηθούν. Αν πρόκειται για φούτερ με κουκούλα, τότε ίσως θέλετε να επιλέξετε ένα γραφικό που χωρίζει τέλεια στη μέση, αν το θέλετε μεγάλο. Θέλετε επίσης να είστε βέβαιοι ότι εκτυπώνετε εικόνες ή συνθήματα που μπορείτε να φορέσετε άνετα στο κοινό και να μην ντρέπεστε ή να κάνετε λάθος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *