Aeris Reef Rider – Μια έξυπνη αγορά BCD

Δίπλα στο σετ ανοικτού κυκλώματος, η συσκευή αντιστάθμισης πλευστότητας ή το BCD είναι ένα άλλο σημαντικό συστατικό ενός εργαλείου κατάδυσης. Το BCD υποστηρίζει τις απαιτήσεις πλευστότητας ενός καταδύτη καθώς ταξιδεύει στη στήλη νερού. επιτρέποντάς του έτσι να αιωρείται αβίαστα σε συγκεκριμένα βάθη. Παρ ‘όλα αυτά, από ολόκληρο το σετ ταχυτήτων, τα BCD αντικαθίστανται ταχύτερα για διαρροές της ουροδόχου κύστης και κατεστραμμένους δακτυλίους O, συνδέσμους ή συσκευές φουσκώματος. Επομένως, εάν η πρόθεσή σας είναι μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για το scuba gear σας – ιδιαίτερα το BCD, τότε πρέπει να κάνετε πολύ διάκριση ως προς την κατασκευή και το ιστορικό απόδοσης.

Από αυτήν την άποψη, ίσως θελήσετε να λάβετε υπόψη το Aeris Reef Rider Buoyancy Compensator. Η τιμή BCD είναι μεσαίας κατηγορίας, αλλά διαθέτει πλήρη λειτουργικότητα που μπορείτε να βρείτε με πιο ακριβά BCD. Γιατί, ένας εναλλακτικός ρυθμιστής που ονομάζεται Air Link ενσωματώνεται ακόμη και στο πακέτο BCD. Λαμβάνοντας υπόψη τη χρησιμότητα αυτού του εξοπλισμού κατάδυσης, είναι επομένως απαραίτητο να προσδιοριστούν οι δυνατότητες ποιότητας και άνεσης κατά την αγορά, καθώς και έλεγχος για προσαρμοσμένες και προστιθέμενες αξίες λειτουργίες που θα μπορούσαν να ενισχύσουν τη συνολική εμπειρία κατάδυσης. Το άρθρο θα συζητήσει τις αναφερόμενες παραμέτρους για την εξυπηρέτησή σας.

Ποιότητα. Το Aeris Reef Rider είναι κατασκευασμένο από το Fadeless 1600-Denier Ballistic Nylon, μια βαθμολογία νάιλον που μιλά για ανθεκτικότητα και προστασία από υποβρύχια τριβή, διατηρώντας παράλληλα το BCD να αναζητά νέο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Εκτός από τη διατήρηση της εμφάνισής του, τα σχετικά σημεία έντασης με την ουροδόχο κύστη και την πλεξούδα ενισχύονται για να αντέχουν χρόνια ακραίων καταδύσεων.

Ανεση. Η κατάδυση δεν μπορεί ποτέ να είναι τόσο άνετη με το Aeris Reef Rider που βρίσκεται στην πλάτη σας. Διαθέτει άνετο περιτυλίξιμο από νεοπρένιο, βελούδινη εσωτερική επένδυση, σακίδιο με επένδυση, πρόσθετη οσφυϊκή υποστήριξη και ιμάντα τοποθέτησης κυλίνδρου. γιατί είναι σίγουρα σαν να ξαπλώνεις σε έναν καναπέ! Επιπλέον, με το EZ Equip Weight System, θα παρατηρήσετε μόλις το βάρος του στην πλάτη σας. Εν τω μεταξύ, η συμπληρωματική συσκευή που ονομάζεται AirLink βελτιστοποιεί το BCD για εξαιρετική άνεση του δύτη ενσωματώνοντας τις λειτουργίες ενός ρυθμιστή χταποδιών και ενός φουσκωτή ισχύος σε ένα – εξαλείφοντας την ανάγκη για πρόσθετο προσάρτημα χταποδιού και εύκαμπτου σωλήνα.

Προσαρμογή Το BCD είναι εξοπλισμένο με ένα αντισταθμιστικό βάθος που έχει ρυθμιστεί για ρύθμιση (έως και 8 ίντσες) ώστε να ταιριάζει με διαφορετικές γραμμές μέσης. Κατασκευασμένο από ένα πατενταρισμένο, υφασμένο ελαστικό υλικό, το cummerbund αντισταθμίζει αυτόματα τη συμπίεση wetsuit κάτω από το νερό για να διατηρεί το BCD σας άνετο σε όλα τα βάθη.

Λειτουργίες προστιθέμενης αξίας. Για ένα, ένα προαιρετικό σύστημα συστολής ενσωματώνεται στο BCD για την προσάρτηση βασικών προϊόντων δύτης όπως μετρητές και συσκευές φωτισμού. Εξοπλισμένο με μεγάλες τσέπες αξεσουάρ που ασφαλίζονται με μεγάλα και εύκολα φερμουάρ φερμουάρ, το BCD μπορεί να αποθηκεύσει άλλα εργαλεία και αξεσουάρ, όπως τροχούς, συσκευές σηματοδότησης και μια εφεδρική μάσκα. Και με το Grommet Mounting Knife, το BCD επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε ένα μαχαίρι Silverjack BC.

Επομένως, εάν θέλετε μια πλήρως εξοπλισμένη συσκευή αντιστάθμισης πλευστότητας που δεν θα βουλιάξει στις τσέπες σας, επισκεφθείτε το πλησιέστερο καταδυτικό κατάστημα σήμερα και δοκιμάστε τις βολικές δυνατότητες του αντισταθμιστή πλευστότητας Aeris Reef Rider [http://www.scubasuppliers.com/site/1408308/product/40.219X]. Μην ξεχάσετε να αγοράσετε και το Air Link!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *